2016. február 2., kedd

NARANCSOS LEVENDULÁS AJAKÍR


Igazán különleges, és nagyszerűen ápol! Elkészítése 10 perc.

HOZZÁVALÓK:
-          2 evőkanál szűz kókuszolaj,
-          1 evőkanál finomítatlan kakaóvaj,
-          1 evőkanál jojoba olaj,
-          2 evőkanál reszelt méhviasz,
-          10 csepp levendula illóolaj,
-          30 csepp édesnarancs illóolaj,
-          12 db. ajakír tubus.

ELKÉSZÍTÉS
  1. A kókuszolajat, a kakaóvajat, a jojoba olajat a méhviasszal gőz fölött olvasszuk egybe.
  2. Vegyük le a tűzről a keveréket és adjuk hozzá az illóolajokat.
  3. Töltsük a keveréket a tokokba.
  4. Hagyjuk kihűlni teljesen, mielőtt lezárnánk.
TIPP1! A tubusokat gumizzuk össze a töltés előtt és akkor stabilan fognak állni.
TIPP2! Pipettával könnyen a tokokba tudjuk tölteni a keveréket.
TIPP3! Tegyük a hűtőszekrénybe 1-2 órára és így könnyebben kicsavarhatóak a tubusból.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése