2016. február 3., szerda

FEHÉRCSOKIS MENTOLOS AJAKBALZSAM


És még egy fantasztikus ajakír recept csokoládé imádóknak.
Kb. 12 adag.

HOZZÁVALÓK:
- 1 evőkanál kakaóvaj,
- 1 evőkanál mandula olaj,
- 1 evőkanál ricinus,
- 1 evőkanál méhviasz,
- ½ teáskanál karnauba viasz,
- 8 csepp borsmenta illóolaj,
- 7 csepp fodormenta illóolaj,
- ½ teáskanál reszelt fehér csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS
1. A kakaóvajat a mandula olajat, a ricinus, a viaszokat összemelegítjük.
2. A keverékbe beleolvasztjuk a csokoládét.
3. Belecsepegtetjük az illóolajokat.
4. A keveréket pipettával a tokokba töltjük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése