2016. július 28., csütörtök

GRAPEFRUITTAL A NARANCSBŐR ELLEN


Természetes szerekkel sokkal jobb eredményt tudunk elérni a narancsbőr elleni küzdelemben, mint a bolti méregdrága vegyszerekkel. Ráadásul ez az olajkeverék gyorsabban behatol a bőrbe, mint a divatos testápolók és krémek. A háromféle illóolaj kombinációja rendkívül hatásos a kellemetlen és csúnya cellulittal szemben.
A GRAPEFRIUT illóolaj nagy mennyiségben tartalmaz egy bromelain nevű gyulladásgátló enzimet, amely segít lebontani a narancsbőrt. A BORÓKA illóolaj köztudottan erős méregtelenítő és tisztító, a ROZMARING illóolaj pedig serkenti a vérkeringést, ezáltal az anyagcsere folyamatokat is.

HOZZÁVALÓK:
-          ½ csésze (1,25 dl) mandula olaj (esetleg jojoba vagy kávé olaj),
-          15 csepp grapefruit illóolaj,
-          15 csepp boróka illóolaj,
-          15 csepp rozmaring illóolaj.

ELKÉSZÍTÉS
A mandula olajat töltsük egy tiszta üvegbe, és egyesével csepegtessük bele az illóolajokat! Keverjük jól össze!

HASZNÁLAT
Tegyünk egy kis mennyiségű olajat a nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az érintett területet 1-2 percig. Az első 4 hétben naponta kétszer ismételjük meg!

TIPPEK, TRÜKKÖK
Egy héten egyszer 1 evőkanálnyi olajhoz keverjünk annyi darált kávét és cukrot, hogy kenhető masszát kapjunk, és ezzel dörzsöljük át a narancsbőrös területet! A kávéban található koffein vízhajtó hatású és eltávolítja a szövetekből a felesleges vizet, összehúzza és javítja a bőr megjelenését a problémás területen.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése