HOZZÁVALÓK:
-
150
gr finomítatlan mangóvaj,
-
4
evőkanál szűz kókuszolaj,
-
2
evőkanál finomítatlan! sárgabarackmag olaj,
-
5
csepp grapefruit illóolaj,
-
5
csepp bergamott illóolaj.
ELKÉSZÍTÉS
1.
Gőz
fölött összeolvasztjuk a mangóvajat, a kókuszolajat.
2.
Hozzáöntjük
a sárgabarackmag olajat és betesszük a fagyasztóba a keveréket.
3.
Megvárjuk,
míg egy vastagabb „bőr” keletkezik rajta és kézimixerrel habosra keverjük.
4.
Csepegtessük
hozzá az illóolajokat és jól keverjük el!
TIPPEK,
TRÜKKÖK
Ha
„szárazabb” krémet szeretnénk, keverjünk hozzá 1 csapott evőkanál
nyílgyökérport.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése