2016. január 26., kedd

ÉLŐ, INTELLIGENS FÖLD – AZ AGYAG


„Megalkotta tehát az Úr Isten az embert
a föld agyagából, az orrába lehelte az élet
lehelletét, és az ember élőlénnyé lett”
(Teremtés könyve 2.7)

Az agyag a Föld egyik csodálatos ajándéka. A gyógyászat történelme során úgy is maradt fent, mint az „Élő föld”. Az agyag és az ember történelme párhuzamosan halad egymás mellett. Nagyon régi tanúbizonyságok szólnak széles körű alkalmazásáról. Az agyag egy ásvány, vagyis egymással harmónikus egységben előforduló ásványi anyagok összessége. Gazdag ásványi anyag tartalma mellett sajátos fizikai és kémiai jellemzői teszik különlegessé. Gyógyhatását a benne található kalcium, kálium, magnézium, alumínium, szilícium és több, mint 40-féle nyomelem és ásványi anyag adja.

MITŐL INTELLIGENS?
Az agyagokra jellemző, hogy erős méregtelenítő szerek, méghozzá úgy, hogy méregtelenítő hatásuk során megkímélik azokat az ásványi anyagokat, mikroorganizmusokat, amelyek a szervezet számára hasznosak, viszont nagy hatásfokkal pusztítják el, majd vonják ki mindazokat, amelyek károsak. Mindemellett a bennük található, az egészséget támogató ásványi anyagokat a bőrön át is képesek a szervezetbe bejuttatni. Az agyagok méregtelenítő, semlegesítő, baktériumölő, sebösszehúzó valamint energetizáló hatása valóban figyelemreméltó.

HOGYAN GYÓGYÍT?
Az agyag negatív töltésű felülete semlegesíti a pozitív ionokat. Az agyag így képes adszorbálni, vagyis megkötni a vírusokat, baktériumokat, mérgeket, antibiotikumokat, szerves savakat és alkaloidákat. Az agyag képes a napenergia vételére és tárolására, sőt az életet adó radioaktivitás!!! befogadására és tárolására is. Az agyag radioaktivitása nem azonos azzal, amit ma a radioaktivitásról (roncsolás, pusztítás) gondolunk. Az agyag nagyon finom radioaktivitása újraalkotja az életet, sőt az élet maga egy hihetetlenül finom rezgésállapotú radioaktivitás. A radioaktivitás csak akkor válik pusztítóvá, ha visszaélnek vele!!! Az agyag radioaktivitása a szövetek öngyógyítási folyamatát indítja el, de képes arra is, hogy adszorbeálja a testben lévő veszélyes radioaktivitást, pl. képes ellensúlyozni a kobaltágyú, a rák elleni besugárzás brutális terápiáját.

„PORBÓL LETTÜNK, PORRÁ LESZÜNK”
Az agyag a mélytengerek jellemző üledéke, de keletkezhet tavakban és folyótorkolatoknál is. Az agyag keletkezéséről többféle elmélet is létezik, mindenesetre az agyag, mint képlékeny anyag, középutat jelent a gáz- és folyékony-, valamint a szilárd halmazállapot között. Az ősanyagok és az élet keletkezését kutató Graham Cairns Smith kutatásai pedig egészen új oldalról világítják meg az agyag különleges tulajdonságait. Ugyanis laboratóriumi körülmények között létrehozhatunk növekedő kaolin kristályokat, ami azt jelenti, hogy az agyag NEMCSAK - az elterjedt nézetek szerint - kőzetek LEBOMLÁSÁBÓL jöhet létre, HANEM más oldatok EGYESÜLÉSÉBŐL is. A tudós szerint AZ AGYAGOS KRISTÁLYSZERKEZET ADJA A SZERVES LÉT LEHETŐSÉGÉT!!!
Figyelemre méltó, hogy az emberi test, a Föld bolygóhoz hasonlóan 2/3 részben vízből áll. Ezenkívül az emberi szervezet tartalmazza a Földön található valamennyi fémet és ásványi anyagot. A bolygónkon az élet minden formája a földből származik., így az is érthető, hogy az agyagok milyen kivételes energiával rendelkeznek.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése